По-рано хората са избягвали неудачниците, считали са ги за прокълнати“,

...
По-рано хората са избягвали неудачниците, считали са ги за прокълнати“,
Коментари Харесай

Суеверие? Не! Нещастието е Заразно! Щастието – също!

По-рано хората са избягвали неудачниците, смятали са ги за „ прокълнати “, и са се старали да нямат работа с тях. И в никакъв случай не са давали на просяците пари в ръцете; единствено в чинийката или шапката.

Пазили са се да пипат неудачниците – вярвали са, че те могат да им „ откраднат шанса “, а в подмяна да им предадат заболяванията и бедността си.

Това е поверие! – ще кажете вие. Изследванията на актуалните учени обаче удостоверяват обстоятелството на „ заразността “ на неуспехите.

Можете да получите стратегия за неуспехи при всеки контакт с депресиран и трагичен човек – даже и с здрависване. Защото човек стартира неумишлено да копира прочувственото положение на другия.

А щастието и насладата се предават по-слабо от меланхолия, тъга, засегнатост или паника. Точно както е със здравето: доста елементарно е да се болестите с грип. И е доста мъчно, съвсем невероятно, да се болестите със здраве.

Ние неумишлено копираме страстите на другия човек; нашето подсъзнание контактува с неговото подсъзнание. И даже самотата може да бъде заразна – в наличието на уединен човек у контролната група също се появява чувство за самотност и спад на силите.

Няма мистичност – по този начин е организиран всеки човек, той възприема и пропуща посредством себе си положението на другите хора, вътрешния им спор.

Ако някой другар непрекъснато се оплаква от брачна половинка си и приближаващия бракоразвод – съществува риск да се разведете по-бързо от него. Несъзнателно ще излъчвате обидата и болката на приятеля си във вашето семейство.

Взимайки на работа губещ другар, който се оплаква от „ неприятен шанс и неправда “, можете да загубите бизнеса си. Ако поддържате връзка с пияч и се пробвате да решавате проблемите му, вие също можете да се разболеете от алкохолизъм.

Преди години психиатрите по-често, в сравнение с други, са се самоубивали. И в този момент психотерапевтите са изложени на риск от меланхолия. Нарколозите постоянно страдат от пристрастяване. А положителните хора „ спасители “ доста постоянно получават „ букет “ от проблеми и заболявания от тези, които избавят и поддържат.

Това е жестоката истина на живота. Трябва да сте положителни, несъмнено. Но да се превърнете в „ кошче за душевни боклуци “ за негативните страсти на други хора е доста рисково. Само губещият е този, който не взема решение проблемите си, а единствено се оплаква и желае.

Самият той не си помръдва пръстите с цел да си помогне. И непрекъснато упреква другите или ориста. Трябва да сте селективни в връзката. И да изберете своя среда. Това е единственият метод да се опазите и да подобрите своето състояние и здраве.

esotericblog

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Благоприятните и рискови дни през ноември 2018 година: Мисленето е за предпочитане пред високата скорост!

 

Практически целият ноември за най-активните и действени хора,  може да им се види като месец на тествания. Вместо стремглаво придвижване напред обаче, в множеството обстановки доста от нас ще…

Цялата публикация

Ноември ще е отличен за всички, само че 4 зодиакални знака ги чака необикновен шанс!

 

Ноември се смята за един от най-мрачните месеци на годината. И това е  разбираемо. Дните стават все по- къси, времето не е изключително прелестно, рядко се появява слънцето. Мнозина от…

Цялата публикация

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР