По-рано днес стана ясно, че обвиненият за смъртта на журналиста

...
По-рано днес стана ясно, че обвиненият за смъртта на журналиста
Коментари Харесай

Убиецът на Милен Цветков мина всякакви граници в съда

По-рано през днешния ден стана ясно, че упрекнатият за гибелта на журналиста Милен Цветков - Кристиян Николов, ще направи следващ опит да излезе на независимост. Молбата му за смяна на мярката за неотклонение се преглежда сега от Софийския градски съд.

Адвокатът на Николов - Любомир Таков, изиска от магистратите клиентът му да бъде пуснат под домакински арест и да се следи с електронна гривна.

"Едно семейство към този момент е почернено, за какво би трябвало да почерняме и второ. Кристиян е осъзнал какво е направил, има отлични характеристични данни ", сподели Таков.

Той даже съобщи, че съгласно него против клиента му се води манипулативна акция. "Няма доказателства, че съзнателно е предизвикал гибелта на журналиста ", твърди бранителят.

Според прокуратурата обаче има такива доказателства - очевидците, записите от камери и опиатите в кръвта на Кристиян.

Джипът му е бил механически изправен и той е имал опция да го ръководи и да спре преди удара, предизвикал гибелта на Милен Цветков. "Имал е директна видимост, видял е аления светофар и колата на Цветков пред него ", сочат събраните доказателства по следствието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР