По-рано днес се появи информацията, че кметът на община Чавдар

...
По-рано днес се появи информацията, че кметът на община Чавдар
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Кметът на Чавдар обяви пребивал ли е секретарката на общинската администрация и какво се случва сега с нея

По-рано през днешния ден се появи информацията, че кметът на община Чавдар Пенчо Геров е пребил секретарят на общинската администрация – госпожа Маня Лазарова.

Според източниците на БЛИЦ, които оповестиха за случката, всичко се е разиграло още предишния август, само че става ясна едвам в този момент, тъй като се е пазела в загадка.

Според информациите повода за побоя са закани от страна на Лазарова към Геров, че ще отиде в ДАНС, защото не можела към този момент да си затваря очите. Отделно слуховете редят, че двамата са имали и интимни взаимоотношения.

Кметът на общината Пенчо Геров се свърза с БЛИЦ и съобщи своята позиция в писмо.

„ Това не е правилно, а изказванията уронват персонално престижа на община Чавдар и на мен, персонално, като дълготраен кмет на община Чавдар.

Първо - Цитираният чиновник от общинска администация Чавдар е освободен от служба, на съображение член 107, алинея 2 от Закона за държавния чиновник.

Второ – Никога не съм я удрял, това се удостоверява и от сигнала, подаден от служителя до прокуратурата, който е преустановен заради липса на доказателства.

Трето – Относно подадения сигнал от служителя в Комисията за отбрана от дискриминация, към сегашния миг тече произвеждане, което към момента не е завършило “, написа кметът в позицията си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР