По-рано днес кметът на столичен район Младост Десислава Иванчева беше

...
По-рано днес кметът на столичен район Младост Десислава Иванчева беше
Коментари Харесай

Горещо в БЛИЦ! Коя всъщност е закопчаната Десислава Иванчева и защо е най-скандалният столичен, районен кмет?

По-рано през днешния ден кметът на столичен регион " Младост " Десислава Иванчева беше зрелищно задържана пред Спортната палата в София. Причината се оказа огромен рушвет от 70 000 евро. Това била единствено първата вноска от поискани от кметицата 250 000 евро за издаване на позволение за градеж.

Десислава Иванчева беше определена отпред на столичния регион " Младост " в края на 2016 година откакто година по-рано беше в центъра на митингите против застрояването на региона, довели до оставката на предходния кмет Цвета Авджиева. Иванчева, която до този миг държеше частен фризьорски салон, се яви като самостоятелен кандидат, повдигнат от инициативния комитет " За зелен " Младост " и беше персонална кандидатура на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев. Година по-късно комитетът се разграничи от нея с претекста, че не е свършила нищо на поста.

Иванчева обаче не се поддаде на натиска и остана на поста си, като до дъно твърдеше, че ще спре безразборните градежи в " Младост ".



Оказва се, че точно позволение за градеж може в този момент да коства поста й.

Месеци, откакто бе определена да управлява един от най-големите столични квартали, Иванчева уволни цялата администрация в " Младост " и си назначи свои хора.

БЛИЦ напомня, че през 2017 година Иванчева беше хваната в голяма изцепка, пробвайки се да продава супер вкусен парцел за по 40 лева./кв.м.

В началото на тази година пък, тя безочливо потъпка закона със самосиндикалната си инспекция. Тя беше отшила на строителна площадка малко след 22:00 часа след сигнал на жител от непосредствен блок, че се подвига звук. След препирня с охранителите Иванчева била изгонена. За да се оплаче, Иванчева разгласява във фейсбук видео от кавгата, с изказванието, че била „ бутната в калта “. В това, което се вижда на видеото обаче и нейните изказвания за случилото се, се виждаха големи разминавания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР