По-рано днес бе открито тялото на едно от двете удавени

...
По-рано днес бе открито тялото на едно от двете удавени
Коментари Харесай

И Водолаз Е Пострадал При Издирването На Децата Край Варна!

По-рано през днешния ден бе намерено тялото на едно от двете удавени момчета, по непотвърдена информация на Мариян.

В сряда следобяд групата деца са били в региона на Морска гара, като са имали планове по-късно да посетят концерта на пристанището по случай Деня на Варна. Децата били от " Владиславово ", " Виница ", имало и от село Каменар. Момчетата, на възраст от сред 11 и 14 години, се познавали от няколко месеца и излизали дружно цяло лято.

По думите на изпълняващия функционалностите областен прокурор на Варна Красимир Конов децата са подценили ситуацията. Прокурор Конов характеризира случилото се, макар че работната подготовка на следствието е за " склоняване към самоубийство ".

Голяма вълна залива децата, които се намирали в края на вълнолома. Двете момчета падат в морето. Едното от тях вълната изхвърля във вътрешността в морето. Другото съумява да се хване за един от последните тетраподи. Детето се държи известно време, само че вълните не престават да го заливат и ръцете му изпускат желязото и също изчезва във водата. Останалите момчета викат помощ, само че когато идват първите хора всичко е свършило. В региона с изключение на камъните е рискова и дълбочината, над 10 метра, по тази причина никой не се е хвърлил във водата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР