По принцип, на подобни шоута се явяват възрастни хора и

...
По принцип, на подобни шоута се явяват възрастни хора и
Коментари Харесай

Промяната на „глухарчето“: стилист променил прическата на 2-годишно момче

По принцип, на сходни шоута се явяват възрастни хора и главно дами. Те имат доста проблеми, които вземат решение благодарение на промяна. Но от време на време се се случва и деца да дойдат за смяна. Малкият Джордж в действителност желал да се преобрази.

Момчето е единствено на 2 години и при стилиста го довела майка му. Той към момента не уме да приказва добре, само че схваща всичко. Момчето имало един проблем: той има бухнала къдрава коса и в главата наподобява на глухарче.

 момче-с-голяма-коса

От една страна наподобява сладко и смешно, само че първо не е доста елементарно да се грижиш за по този начин коса, и второ, децата и от време на време възрастните се смеят на момчето. Едва ли някой желае да му се присмиват, а също така има причина за бъдещи комплекси.

 момче-подстрижка

Стилистите разбрали цялата съвестност на обстановката и дали обещание да оказват помощ. Било взето решение част от това „ глухарче “ да бъде отстранена.

Въпреки нежната си възраст момчето седяло отговорно в креслото и не пречело на работата на експертите.

 

Задната част и тилът били изцяло обръснати, косата останала единствено в париеталната и фронталната част на главата. Тази прическа е доста стилна и чудесна за Джордж.

 прическа-преди-и-след

Когато посочили сина на мама, тя доста се зарадвала, тъй като в този момент момчето йе доста стилно и надали някой ще посмее да му се присмива. Джордж също останал доста удовлетворен, даже възкликнал „ Уау! “, когато видял изображението си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР