По предложение на районната организация на СДС във Владислав Варненчик

...
По предложение на районната организация на СДС във Владислав Варненчик
Коментари Харесай

„Владиславово” номинира 6-ма в листата на СДС

По предложение на районната организация на Съюз на демократичните сили във „ Владислав Варненчик ” има 6 техни представители в синята листа за общински съветници. На трета позиция е Валентин Станев, член на НИС на Съюз на демократичните сили, който има зад тила си два мандата като общински консултант. Антон Чанев е член на Народно събрание и зам.-председател на СДС-Варна, той е и водач на районната организация.

Друго име е Христофор Христов, той е приключил мениджмънт и педагогика, представител е на туристическия отрасъл. Кристиян Янакиев е студент във варненския ТУ, уебсайт управител. Александър Игнатов съставлява аграрния бранш като аграрни производител земеделие.

Районът има свое посланичество и в гражданската квота в листата на СДС-Варна за общински съветници. Това е Станислав Бахчеванов с дипломи от НСА и ВСУ, ръководител и треньор на Семеен кодекс „ Йорк “, той е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

Предизборният щаб на Съюз на демократичните сили във „ Вл. Варненчик ” е в комерсиалния комплекс пред бл. 7, до автобусната спирка на пазара.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР