По предложение на президента на Българската федерация по волейбол Данчо

...
По предложение на президента на Българската федерация по волейбол Данчо
Коментари Харесай

Разширено заседание на УС на БФВ

По предложение на президента на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров Управителният съвет на БФВ организира разширено съвещание с присъединяване на емблематични фигури от българския волейбол, измежду които някогашните капитани на мъжкия народен тим на България Владимир Николов и Николай Иванов, както и треньора на " Хебър " (Пазарджик) Атанас Петров.

Участниците в разширеното съвещание разясниха досегашното показване на националните тимове на България и идните значими събития - олимпийските квалификации за мъже и дами, европейските шампионати за мъже и дами, както и двете международни шампионати, на които се класираха и ще вземат участие тимовете ни за юноши до 19 година и за девойки до 18 година

Беше отличена работата и достиженията на доста надареното потомство, водено от Мартин Стоев, спечелило сребърни медали на европейското състезание за юноши до 17 година и завоювало купата на Балканското състезание.

Присъстващите регистрираха, че идната олимпийска подготовка на мъжкия народен тим е доста тежка, само че се сплотиха към мнението, че България има качества да се пребори със противниците си във Варна - Египет, Пуерто Рико и олимпийския първенец Бразилия. Но в дните до мачовете би трябвало успокоение и консолидация, с цел да се противопоставим на мощните съперници, включително и на един от най-силните тимове в света.

Женският народен тим към този момент е в Съединени американски щати - бяха положени оптимални старания за подготовка за тежките мачове от олимпийската подготовка против Съединени американски щати, Аржентина и Казахстан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР