По празниците, а и преди това, всички прекалихме с храната.

...
По празниците, а и преди това, всички прекалихме с храната.
Коментари Харесай

С тези упражнения ще стопите излишните мазнини

По празниците, а и преди този момент, всички прекалихме с храната. По традиция януари е времето за изтриване на провалите. Фитнесите са цялостни, а персоналните треньори са на върха на щастието.
Но да се отслабне с тренировки е невероятно. Всеки знае, без значение дали от четене или от персонален опит, че тайната на отслабването се крие в диетата. Въпреки това обаче спортът е неизменима част от процеса. Има някои интензивности, които са по-подходящи при понижаване на телесното тегло - просто тъй като с тях се горят повече калории.

Велоергометър
Карането на статично колело на закрито не е измежду най-интересните неща, които могат да се вършат, само че сигурно е доста резултатно при намаляване. Твърди се, че може да се изгорят над 950 kcal на велоергометър единствено за час при интензитет от 200 или повече вата.

Скачане на въже
Скачането на въже гори с 25% повече калории, в сравнение с тичането на пътеката или до 800 kcal, в случай че скачате с умерено движение. И в числа - в случай че вършиме по 100 подскока на минута, това биха били 802 kcal за 1 час.

Плуване
Това е едно от най-хубавите упражнение за задачата. Ако поддържате движение от към 70 метра в минута, ще изгорите повече от 680 kcal.

Кикбокс
В бойните спортове има доста кардио, което значи, че за един час подготовка ще можете да изгорите до 700 kcal. Нещо повече - ще оформите и прелестен релеф.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР