По правило успехът във финансовите дела се базира на набор

...
По правило успехът във финансовите дела се базира на набор
Коментари Харесай

Какви черти на лицето издават успешните мъже

По предписание триумфът във финансовите каузи се базира на набор от избрани параметри, които в случай че човек има задоволително шанса да има ще завоюва. 
Какви са чертите на лицето на съумелите мъже, вижте в този момент:
1. Симетрично лице
Колкото по-пропорционален лик има човек, толкоз по-трезво прави оценка действителността. Асиметричните лица, като предписание, отиват при хора с непостижими претенции или тези, които в действителност не са решили какво желаят от живота. Изненадващо, с течение на живота лицето може да стане повече или по-малко симетрично, според от това дали индивидът е схванал задачата си в живота и дали има ясни цели.
2. Високо чело
Собствениците на такова чело са интелектуалци и прагматици. Те са рационални и не бързат с решенията си, което им разрешава деликатно да обмислят всяка последваща стъпка. Те се оправят по-лесно от другите с усърдна работа и са подготвени да работят за резултата.
3. Широки вежди
Мъжете, които имат шанс да имат гъсти вежди, са снабдени с голям ресурс от сила. Въпреки вероятните трудности, които се появяват по пътя, те елементарно се възвръщат и с възторг се заемат с нови неща.
4. Големи очи
Колкото по-големи и изразителни са очите на мъжа индивидът, толкоз по-отворен е, толкоз по-лесно му е да отдават връзки с хората. Като предписание цветът на очите не играе специфична роля за привличането на триумф. Смята се, че мъжете с кафяви очи по-лесно се оправят с компликациите и имат тип хипнотични качества. С помощта на последните им е по-лесно да покоряват хората и да водят масите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР