По повод отбелязването на Деня на железничаря, БДЖ започва специалната

...
По повод отбелязването на Деня на железничаря, БДЖ започва специалната
Коментари Харесай

Честит празник на железничарите!

По мотив отбелязването на Деня на железничаря, БДЖ стартира специфичната графа „ Железничари по предопределение “, оповестиха основателите.

Рубриката е налична в Youtube канала на БДЖ, на формалния уебсайт и във фейсбук страница на сдружението. В „ Железничари по предопределение “ от време на време ще бъдат оповестени видеоматериали с показване на чиновници, които упражняват разнообразни специалности в железницата.

Целта на рубриката е да станат ясни повече детайлности за това в какво се показва работният ден на железничарите и да се научат доста любопитни обстоятелства за влаковете и железницата като цяло.

В първия епизод от поредицата ще бъде показан Ангел Алексиев, локомотивен ватман и инструктор, един от дребното останали хора, които дават нов живот на парните локомотиви в БДЖ и на драго сърце предават своите познания на младите си сътрудници.

По случай Деня на железничаря управническият екип на БДЖ поздрави някогашни и сегашни чиновници от сдруженията в системата на железницата.

Денят на железничаря по традиция се празнува всяка година през първия неделен ден на август. Неговото отбелязване датира от средата на предишния век.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР