По повод на сутрешното --> в Нова телевизия, разбрах, че

...
По повод на сутрешното --> в Нова телевизия, разбрах, че
Коментари Харесай

Трифонов към ДБ, ИБГНИ и БСП: Петър Илиев е поводът, който търсите, за да не подкрепите ИТН, а причината е, че сте от статуквото

" По мотив на утринното --> в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал нападателно. Не видях доста хора да разясняват това, което той е споделил, а разясняват по какъв начин го е споделил ". Това написа в формалния си профил във фейсбук водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

" Значи, в случай че разбирам вярно, очевидно съществуват хора, които избират сладко да ги лъжат, вместо нападателно да им споделят истината. Е, аз не съм от тези хора ", написа той.

" Само да ви напомня, че Петър Илиев е учител по конституционно право, приказва три езика, не е бил в никакъв случай във властта, не е бил министър в нито един кабинет на Бойко Борисов, не е взел участие в публични поръчки, не е предложил Делян Пеевски за началник на ДАНС, а е бил юрист на годината ", споделя Трифонов.

" Запознах се инцидентно с него, когато правихме референдума и моите усещания са, че той е самоуверен, виновен, предан, добър татко и добър брачен партньор. И в случай че е нападателен, това е очевидно, когато има причина и съображение. А апропо, ще ви призная, че и аз съм нападателен ", съобщи водачът на Има Такъв Народ.

" Ще кажа нещо и на „ Демократична България “, „ Изправи се! Ние идваме! “ и Българска социалистическа партия. Ако отново ще употребявате Петър Илиев, единствено и единствено да не подкрепите държавното управление на „ ИТН “, очевидно си мислите, че никой не прави разлика сред мотив и причина. Петър Илиев е мотивът, който си търсите, а повода е, че всички вие очевидно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в по този начин наречената „ политика “. Ами добре, хайде да забележим какво ще стане! ", приключва поста си Трифонов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР