По повод Международния ден на театъра екипът на МДТ Константин

...
По повод Международния ден на театъра екипът на МДТ Константин
Коментари Харесай

Детският мюзикъл „Мечо Пух“ с премиера на великотърновска сцена

По мотив Международния ден на театъра екипът на МДТ „ Константин Кисимов “ ще зарадва детската аудитория във Велико Търново с премиерен театър на мюзикъла „ Мечо Пух “.

Автор на музиката и либрето е композиторът Александър Йосифов, а в основата стоят обичаните истории за Мечо Пух и неговите другари, които споделя Алън Милн в своята книга. Музикалната режисура ще бъде показана за първи път пред аудитория на 25 март /петък/ от 12 часа в огромна зала на великотърновския спектакъл.

Това е един динамичен, жизнеспособен и ярък театър, изпълнен с куп радостни истории и занимателни игри, с който желаеме да заредим нашата аудитория с доста въодушевление и смях, изяснява режисьорът Стефан Методиев. Забавните завършения на Мечо Пух и неговите горски другари Кристофър Робин, Зайо, Прасчо, Кенга, Ру, Йори и пчеличките на великотърновска сцена ще показват артистите Цветелин Илчев, Георги Тодоров, Ивайло Цачев, Надежда Мирева, Пенка Величкова, Явор Цонев, Невена Недкова, Полина Кинова, Паола Босева, Стефания Арсова.

Диригент на детския мюзикъл е Васил Вълчев, хореографията е на Катя Богданова, а корепетитор е Аспарух Бойлов. Сценографията и цветните костюми са готови от Лидия Къркеланова.

По мотив Международния ден на театъра на 25 март от 19 часа ще бъде показан и спектакълът «Не сме от тях», основан по емблематичните Чудомирови разкази «Без късмет» и «Не съм от тях». Творческата концепция е на гост-режисьора Невена Митева, която е създател и на театралната версия на постановката.

Билети за спектаклите на 25 март към този момент се продават на касата на Музикално-драматичния спектакъл, както и онлайн на уеб страницата на https://teatarvtarnovo.com/.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР