По повод едно действие, което се основава на закона –

...
По повод едно действие, което се основава на закона –
Коментари Харесай

Рашков: Борисов ще дава още обяснения, дори и за къщата в Барселона

" По мотив едно деяние, което се основава на закона –, той направи политически пиар от това. Към оня миг фактическата конюнктура умишлено не е била открита, с цел да бъде измъкнат от отговорност Борисов. Когато видите, че един случай е останал неуточнен от способените органи, няма ли да желаете този случай да бъде доизяснен?

Да, в този момент е минало време, само че в случай че някой се надява, че заради изтеклото време няма да бъде изработен опит посредством законови средства да му се търси отговорност, е в огромна неточност. Надявам се, че Борисов ще бъде призоваван да дава пояснения по редица неизяснени случаи, измежду тях е и този за къщата в Барселона ". Това сподели служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред БНР във връзка.

Вътрешният министър уточни, че Министерство на вътрешните работи е във заключителен стадий на инспекцията за подслушване на протестиращи.

" Става дума за подслушване на стотици български жители. Положени са огромни старания за заличаване на материалите, съпътствали използването на СРС. Специално материалите в ГДБОП и в Дирекция " Вътрешна сигурност ". Там чиновници са били на слушалките непрестанно, водели са мемоари, които след това са били унищожавани. Въз основа на решение на българската прокуратура са били следени със СРС стотици български жители...
 Борисов след разпита: Дадох сведения за опасност, че някой ще го хапвам (ВИДЕО) Борисов след разпита: Дадох сведения за опасност, че някой ще го хапвам (ВИДЕО)
За страдание и по трите сигнала, за които давах сведения, всички са за, че някой нещо чул. Че някой, когато правил крос, нещо приказвал....

Представяте ли си до каква степен е стигнала българската прокуратура, с цел да угоди на политическата власт, на Борисов съответно, а Гешев е склонен прокуратурата да желае потреблението на СРС, защото митингът е почнал да желае и неговата оставка. Безумието е безгранично. Затова тази система би трябвало да бъде изменена и да стъпи на демократични закони... Сред подслушваните има и политици, и общественици, и елементарни жители ", разкри Рашков.

Той увери, че събраните обстоятелства ще бъдат предоставени на Народното събрание.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР