По повод 1 юни - Международен ден на детето Община

...
По повод 1 юни - Международен ден на детето Община
Коментари Харесай

Три дни приказни забавления по повод 1 юни в община Разлог



По мотив 1 юни - Международен ден на детето Община Разлог провежда три дни приказно развлечение " Детски свят " (1 - 3 юни 2023 година) на централен площад “Преображение ” - град Разлог.
На 1. юни децата от ОДЗ “Радост ” ще зарадват всички дребни и огромни деца, с празничен концерт “Детски свят ”, а приказни разказвачи и занимателните клоуни многознайник Бобо и мързеливко Роко ще забавляват всички дребни и пораснали деца с доста танци, песни, игри и лотария с изненади.

Празникът стартира в 17:00 часа с музикална стратегия и разпределяне на номера за присъединяване в празничната лотария (участието е БЕЗПЛАТНО, като всяко дете има право да получи единствено един билет за томболата). Малко след началото, децата от всички детски градини в град Разлог ще пренесат всички посетители на площад “Преображение ” в “Детски свят ”, със своя баснословен концерт, представящ вълшебството на музиката и танца, а след него заниманията не престават с още доста изненади и изтегляне на печелившите номера от томболата с изненади.

1. юни доста занимания чакат всички дребни и пораснали деца също и в село Горно Драглище от 11:30 часа - " Детско празненство " - музика, танци и занимателни игри с аниматори и приказни другари, село Бачево от 13:00 часа на “Празник на детето ”, в 17:00 часа на стадиона в село Годлево и незабравимо “Детско празненство ” в село Баня от 18:30 часа.
На 2. юни от 17:30 часа спортните клубове от град Разлог (Волейболен клуб “Пирин ”, Футболен клуб “Пирин ”, Таекуондо клуб “Чо Елит ”, Ски клуб “Разлог ”, Плувен клуб “Перун ”, Клуб по приложно колоездене, Клуб по шах) ще зарадват всички деца с демонстрации на разнообразни спортни техники и открити тренировки. Всяко малко или пораснало дете ще има опция да се причисли към заниманията в “Спортния свят ”.
Детско празненство: “Бъди радостен, бъди готин, празнувай с емотиконите! ” чака всички деца на 3. юни. От 17:30 часа заниманието стартира с разкриване на Арт ателие “Рисуване на разположение ” и работилница за слаймове, а в 18:30 часа изненадите не престават с детска дискотека музикални игри и “Шоу научни опити ” с Явор Дечев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР