По покана на народния представител от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова

...
По покана на народния представител от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с директори и ученици от Горна Оряховица

По покана на народния представител от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова над 50 възпитаници и шефове на горнооряховските учебни заведения ПГГЕ „ М. Ломоносов “, ПГЛПИ “А. Буров”, СУ “Вичо Грънчаров” и СУ “Г. Измирлиев” посетиха Народното събрание, като тази аудиенция бе кулминационната точка на акцията „ Бъди деен, не нападателен “ на Сдружение “G. O. WAKE UP”. Инициативата протече под патронажа на кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още показа той:

"Днешните ни посетители в Народното събрание споделиха, че желаят да подтикват младежите към деен метод на живот и са концентрирали вниманието си върху сигурността на пътя. В тази връзка младежите ме осведомиха, че желаят да бъде построен полигон за образование по пътна сигурност в Горна Оряховица и за задачата провеждат медийна акция за набиране на средства за построяването. Изключително съм горделив, че в един глас всички присъстващи предложиха акцията да протече под моя патронаж, а на собствен ред аз се ангажирах в качеството си на ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред част от нужните средства да бъдат обезпечени от Фонд "Пътна сигурност ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР