По покана на кмета на Свищов д-р Генчо Генчев, днес

...
По покана на кмета на Свищов д-р Генчо Генчев, днес
Коментари Харесай

Кметът на Свищов приветства изявени състезатели и треньора на СКК „АКАДЕМИК“ – Свищов за високи спортни успехи

По покана на кмета на Свищов доктор Генчо Генчев, през днешния ден посетители в Община Свищов бяха изявени състезатели на Спортен карате клуб „ АКАДЕМИК “ – Свищов и техният треньор Митко Божанов.

Повод за срещата бе последното показване на Ния Калушкова, Зарина Иванова, Веселина Кунова, Емануела Кунова и Божидар Ганев в Откритото балканско състезание по киокушин карате, извършено на 3 декември в София, където измежду 500 бойци от 12 страни, всички те се показаха почтено. От шампионата спортистите се завърнаха в Свищов с два златни, един сребърен и един бронзов медали, както и 5-то място в една от най-многобройните категории.

В своя кабинет кметът Генчев ги приветства за отличното показване в последното състезание и за високите достижения през цялата минала година. На съображение член 33, алинея 2, 4 и 5 от Наредбата за знаците, почетните знаци и званията на Община Свищов, за реализирани високи спортни триумфи през 2022 година и издигане престижа на спорта в община Свищов, той удостои с Почетна грамота всеки от изявените спортисти и техния треньор.

На срещата кметът акцентира, че Свищов се гордее с триумфа на всяко едно дете, което жъне триумфи в разнообразни области и показва почтено родния град. Той благодари на младежите, че интензивно спортуват и се построяват освен в спорта, само че и като персони. Генчо Генчев поздрави и техния треньор, за това, че съумява да развива клуба и основава атмосфера, която да увлича младежите да спортуват с готовност и разпростират своя капацитет.

От своя страна, Митко Божанов благодари на Генчо Генчев и общинското управление за вниманието към ръководения от него клуб, в който упражняват близо 100 състезатели, и изрази вяра положителното партньорство с Общината да продължи и отсега нататък.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР