По покана на Драматично-куклен театър Враца на 26 март във

...
По покана на Драматично-куклен театър Враца на 26 март във
Коментари Харесай

Недялко Йорданов идва във Враца по покана на Драматичния театър

По покана на Драматично-куклен спектакъл Враца на 26 март във Враца идва известният български стихотворец, драматург, композитор и режисьор Недялко Йорданов, създател на най-новото премиерно зрелище на театъра „ Убийството на Гонзаго “ с режисьор Пресиян Кузов.

Визитата на Недялко Йорданов е обвързвана особено с визитата на постановката „ Убийството на Гонзаго “ на 26 март /вторник/ от 19 ч. в Камерна зала на ДКТ-Враца, където феновете ще могат да гледат спектакъла дружно с създателя.

Преди това, от 17 ч., в Регионална библиотека „ Христо Ботев “ Недялко Йорданов ще се срещне със своите фенове, където ще показа новата си стихосбирка със заглавие „ Не ми се потегля “.

Недялко Йорданов е създател на редица стихове, пиеси, песни, романи в стихове и други Роден е в град Бургас на 18 януари 1940 година

Работи в театъра, киното и малкия екран. Награждаван неведнъж за своите творби. Пиесата му „ Убийството на Гонзаго “ е най-поставяната му пиеса в чужбина, играна в Русия, Естония, Франция, Белгия, Япония и други Във врачанския спектакъл се слага за първи път.

Не пропускайте да се срещнете с един от най-вълнуващите гласове на актуалната българска лирика и драматургия и да се потопите в неговия свят на страсти и безредици.

Местата за спектакъла са лимитирани, билети може да намерите на касата на театъра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР