По отношение на случая с , Вълчев посочи, че Етичната

...
По отношение на случая с , Вълчев посочи, че Етичната
Коментари Харесай

Не очаквайте, че някого като не сме го харесали по телевизора, ние сега да го обесим

По отношение на случая с, Вълчев уточни, че Етичната комисия би трябвало да изслуша и самия Илиев, само че не предвижда какъв брой тъкмо време ще отнеме това. Предвижда се уволняване, само че да не споделяме в този момент такива неща, само че първо би трябвало да се откри еднаквост на текстовете, да се види има ли автентичност на по-стария текст. Трябва да се види и има ли текстът някакъв авторски принос или се оповестяват единствено обстоятелства. Това сподели проф. Даниел Вълчев в качеството си на декан на Юридическия факултет на Софийския университет.

Догодина юридическият факултет ще навърши 130 години. " Не очаквайте, че някого като не сме го харесали по тв приемника, ние в този момент да го обесим ", акцентира Вълчев пред bTV, който посочи, че би трябвало да се мине цялата процедура.
 Властта и Гешев съществено са считали, че организираме прелом в най-хубавите обичаи на милиционерските учебни заведения Властта и Гешев съществено са считали, че организираме прелом в най-хубавите обичаи на милиционерските учебни заведения
" Властта и Гешев съществено са считали, че ние организираме прелом в най-хубавите обичаи на милиционерските учебни заведения, останали от времет...

Имам благосклонност към индивида, само че Конституцията е такава. Това съобщи проф. Даниел Вълчев във връзка с въпроса с поданството на Кирил Петков и дали може да е министър на стопанската система.

Вълчев предизвести – никой не би трябвало да съди господин Петков, преди да се потвърди от Конституционния съд, че има съображение.

 

Още от ЦИТАТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР