По отношение на нелегалната миграция и каналджийството се подготвя специализирана

...
По отношение на нелегалната миграция и каналджийството се подготвя специализирана
Коментари Харесай

Демерджиев с голяма новина! Какво каза в парламента

" По отношение на незаконната миграция и каналджийството се приготвя профилирана полицейска интервенция в народен мащаб, взаимно с прокуратурата, тя ще започва при започване на идната седмица ", съобщи от парламентарната естрада министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той посочи, че в детайли са обследвани всички случаи, данни и лица, за които има оперативна информация във всяка една работа в страната, осведомят от Българска национална телевизия.
-->
" Предали сме на турските управляващи информацията за турски жители, които знаем и имаме данни, че вземат участие в подобен жанр активност от турска страна ", разгласи вътрешният министър.

" Престъпленията, при които има най-значителен растеж и с които сме си сложили за цел да се борим допустимо най-бързо са телефонните измами, незаконното лишаване на моторни транспортни средства, домашното принуждение ", съобщи Иван Демерджиев.

По думите му лицата, които се занимават с телефонни измами, от дълго време са напуснали рамките на страната и реализират тази активност от територията на други страни.

" Често сменят местоположението си и, с цел да противодействаме на тези закононарушения, е доста мъчно да намерим и заловим лицата по време на тяхното осъществяване ", добави Демерджиев.

Вътрешният министър разгласи, че във връзка с незаконното лишаване на моторни транспортни средства се приготвя профилирана полицейска интервенция в народен мащаб, като ще бъде извършена в идващите 2 до 3 седмици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР