По отношение на казус, създаден изкуствено от Инициативен комитет Лозенец,

...
По отношение на казус, създаден изкуствено от Инициативен комитет Лозенец,
Коментари Харесай

В защита на „Нов век”

По отношение на проблем, основан изкуствено от Инициативен комитет " Лозенец ", отразен с извънредно необятна медийна поддръжка, ние, жителите от Група " Нова София ", желаеме да изразим своята позиция. Правим го с Отворено писмо, защото по необясними за нас аргументи, досега публичност се дава единствено и само на избрани псевдо деятели със съмнителни подбуди.
Казусът в резюме
След редица публични кавги, свързани с политически фигури и съвсем непрестанно неодобрение на жителите против кмета на София (заради десетките публични поръчки, чието качество на осъществяване и периоди е изцяло компрометирано), фокусът на действителните проблеми бе изкуствено преместен към една от най-големите частни вложения – градежа на многофункционалната постройка „ Златен век “.

Предизборната обстановка накара ръководещата партия да се опита да овладее обстановката политически като отклони вниманието от действителните кавги с изкуствено основан подобен.
Това не стана без дейното присъединяване на ИК Лозенец и съмнителните фигури, режисирали процеса. Искаме да обърнем внимание не толкоз на лицата, симулиращи публично неодобрение по медиите, а на законовата рамка, на която нито медии, нито общественици обръщат умело внимание досега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР