По нейните думи Банкова е командировала 18 души на различни

...
По нейните думи Банкова е командировала 18 души на различни
Коментари Харесай

Бившата шефка на митниците Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда

По нейните думи Банкова е командировала 18 души на разнообразни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да одобряват тези постове, добави Натина, представена от Българска телеграфна агенция.

Първото обвиняване към някогашният началник на " Митниците " Петя Банкова е за пране на пари и подкупи.

Днес Софийският апелативен съд би трябвало да реши дали да остави Банкова в ареста дефинитивно. Съдебното засадение на два пъти беше отменяно поради болничен лист на Аделина Натина.

Вчера Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване и на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев за присъединяване в незаконна група, в която са взели участие Петя Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. Коцев остава на независимост под парична гаранция от 20 000 лв.. Той не е дал пояснения досега.

Нямаме никакви подозрения с юрист Даниела Доковска, че Живко Коцев не е направил никакво закононарушение, сподели юристът му пред публицисти. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи се яви през днешния ден в Комисията за противопоставяне на корупцията с юристите си Илиян Василев и Даниела Доковска.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР