По настояване на областния управител Дани Каназирева и след среща

...
По настояване на областния управител Дани Каназирева и след среща
Коментари Харесай

Акт и глоба в размер на 3000 лева за бесния купон в Сохо в Пловдив

По гледище на регионалния шеф Дани Каназирева и след среща с шефа на Областна дирекция по сигурност на храните – доктор Михаил Кръстев, още през днешния ден ще бъде формиран акт и наложена санкция в размер на 3000/ три хиляди / лв. на клуб " Сохо “ за неспазване на противоепидемичните ограничения и работа на заведението след 23:30, което е в несъгласие с решение на ОКЩ.

" Даденият толеранс от 10 дни завърши. Проверките не престават. Спираме с предизвестията и започваме със наказания на обекти, които не съблюдават заповедите на здравния министър и решенията на Областния спешен щаб “, съобщи Дани Каназирева.

На извършената през днешния ден онлайн среща с кметовете на общините в региона бе взето решение, по искане на регионалния шеф, по места да бъдат образувани екипи, които засилено да ревизират заведенията –особено в петък и събота. Кметовете оповестиха, че в множеството общини към този момент работят с органите на реда по контрола и спазването на противоепидемичните ограничения в кооперативните пазари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР