По мои изчисления най-малко 200 души са били заразени по

...
По мои изчисления най-малко 200 души са били заразени по
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Вече знаем как да лекуваме вируса

" По мои калкулации минимум 200 души са били инфектирани по време на последния футболен мач /б.р. ЦСКА - Локомотив Пд/, което значи, че те са се удвоили. До края на седмицата ще разберем какъв брой са инфектираните ". Това сподели в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия " Евроком " пулмологът доктор Александър Симидчиев.

Според него всяка променчивост носи подозрение, а това поражда съмнение. Когато се работи с обстоятелства е възможно да се трансформира мнението, само че би трябвало да се изяснява за какво е тази смяна.

" Истинската заплаха е да се преглеждаме като детска градина, тъй като там ти споделят какво да ядеш, по кое време да спиш. Когато хората схванат за какво не би трябвало да вършат нещо, те няма да го вършат. Трябва да споделяме на хората за какво нещо е належащо и да им обясняваме, а освен да споделяме какво не би трябвало да се прави. Винаги изяснявам, че носенето на маски е с цел да пазим другите хора, а не да предпазваме себе си или да ни затварят устата ", сподели Симидчиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР