По-малко от седмица преди началото на Уимбълдън, австралиецът Ник Кириос

...
По-малко от седмица преди началото на Уимбълдън, австралиецът Ник Кириос
Коментари Харесай

Кириос се отказа от турнира в Майорка

По-малко от седмица преди началото на " Уимбълдън ", австралиецът Ник Кириос се отдръпна от шампионата по тенис в Майорка поради проблем с коремен мускул.

Номер 45 в международната класация Кириос преодоля сет пасив и победи Ласло Джере (Сърбия) с 5:7, 7:6(1), 7:6(1) във вторник, а през днешния ден трябваше да играе с испанеца Роберто Баутиста Агут.
 Ник Кириос подписа с мениджърската организация на Наоми Осака
Ник Кириос подписа с мениджърската организация на Наоми Осака

Японката сътвори организацията Evolve през май в съдружничество със своя управител Стюарт Дюгид

" Наистина скърбя, че ще би трябвало да се отдръпва от мача довечера тук в Майорка. Напоследък изиграх страхотни мачове и, за жалост, се разсъниха с болки в корема. Веднага отидох при лекаря на шампионата и той ме посъветва да не играя довечера ", сподели Кириос в изказване, публикувано от уредниците.

Турнирният доктор съобщи, че Кириос страда от болки в коремния мускул от лявата страна, заради " много изиграни мачове през последните седмици ".

27-годишният австралиец пропусна сезона на червени кортове, с цел да се приготви за трева. Той доближи до полуфиналите в Щутгарт и Хале през последните седмици, само че няма да бъде измежду поставените на шампионата от Големия шлем на трева в Лондон, който започва в понеделник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР