По-малко от седмица ни дели до премиерата на Бързи и

...
По-малко от седмица ни дели до премиерата на Бързи и
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за Бързи и яростни: Хобс и Шоу

По-малко от седмица ни дели до премиерата на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " . Досега не сме крили, че нямаме самообладание да го забележим. Няма да го крием и в този момент.

Какво прекъсна премиерата на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу "

Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и още куп звезди бяха на дълго чаканата премиера

Всъщност, " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е spin-off (филм или сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни негови аспекти) на " Бързи и гневни ". А акцентът, който е взет от франчайза с милиони почитатели по света, са двама герои: Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм).

След първото присъединяване в " Бързи и гневни 5: Удар в Рио " (2011 г.), видяхме Хобс и в идващите три кино лентата. В деветия, който се снима сега, няма да го забележим, а повода е общоизвестната враждата сред Дуейн Джонсън и Вин Дизел.
 Снимка 435533

Героят на Декард Шоу има надалеч по-кратък стаж във франчайза - появи се в седмия и осмия " Бързи и гневни ". Въпреки относително късото си престояване във филмите, бързо стана пределно ясно, че Люк Хобс и Декард Шоу се ненавиждат в червата.

Но в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " ще им се наложи да преглътнат разликите си. На напред във времето още веднъж ще бъде извадена пословична за филмите за " Бързи и гневни " роля на фамилията.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Фев 3, 2019 в 12:30 PST

Хати Шоу (Ванеса Кърби) е сътрудник на МИ-6 и сестра на Декард. Тя е в заплаха, тъй като е съумяла да открадне вирус, който неприятните желаят да употребяват, с цел да затрият човечеството. Така по петите ѝ потегля Брикстън (Идрис Елба). Той е генетично модернизиран човек и назовава себе си черният Супермен.

Концепцията е типична за летен екшън и ни е повече от любопитно да забележим какво са ни подготвили. Докато чакаме, ето какво изровихме от тъмните глъбини на интернет и IMDb към " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Фев 3, 2019 в 11:30 PST

Идеята за този spin-off се ражда по време на фотосите на " Бързи и гневни 8 " (2017 г.), когато продуцентите виждат химията сред героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм . Към края на фотосите те към този момент са дали зелена светлина за кино лентата. Мнозина считат, че точно това лежи и в основата на раздора сред Вин Дизел и Дуейн Джонсън.

Участие във кино лентата ще вземе и кечистът Роман Рейнс. Той ще бъде брат на Люк Хобс. Любопитното е, че Рейнс и Джонсън в действителност имат роднинска връзка . Двамата са братовчеди.

Идрис Елба е страховит артист, само че музиката също му е пристрастеност . Ето за какво в саундтрака на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " ще чуем и песента " Even If I Die ". Тя е написана, продуцирана и записана от Елба. Той твърди, че е въодушевена от Брикстън - героят му във кино лентата.

Вече споменахме, че Брикстън назовава себе си черният Супермен . По сюжет обаче е трябвало да бъде черният Джеймс Бонд , с което да се направи мигане към спекулациите, че артистът ще бъде идващия Агент 007. Той обаче е отказал да го направи.

Райън Рейнолдс е огромен веселяк, а една от шегите му е, че може да изиграе Дедпул в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ".

Действието във кино лентата ще се развива две години след " Бързи и гневни 8 " .

Дуейн Джонсън в никакъв случай не е крил, че има полинезийски корени , а в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " той ще отдаде респект към тази просвета.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Юли 12, 2019 в 10:30 PDT

В филмовите откъси виждаме, че с цел да се оправят с Брикстън, героите отиват на Хаваите. Именно там виждаме по какъв начин Хобс и фамилията му, което живее там, извършват танц, който доста наподобява на известния в ръгбито новозеландски хака .

Пред Fandango обаче Джонсън коментира, че танцът не е хака, а се назовава сива тау . Според него той може да бъде отъждествен като самоанската версия на хака.

По време на международната премиера на кино лентата в Лос Анджелис Джейсън Стейтъм показа, че много подиуми са отпаднали от финалната версия, която ще забележим по кината. Причината е, че са били много брутални, а " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е категоризиран като 12+.

Премиерата на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е на 2 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР