По-малко от месец след края на снимките на романтичната комедия

...
По-малко от месец след края на снимките на романтичната комедия
Коментари Харесай

Завръщане тръгва по кината през октомври

По-малко от месец след края на фотосите на сантименталната комедия " Завръщане " продуцентите Башар Рахал, Ники Илиев и Богомил Грозев от филмовото студио " Силвър лайт пикчърс " показват първия филмов откъс на лентата. Филмът дава обещание доста смях, романтика и трагични обрати, забъркани от Ники Илиев, Башар Рахал, Александър Кадиев, Диляна Попова, Евелин Костова, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Райна Караянева и Искра Донова в един от най-красивите български градове - Пловдив, научи ДУМА от Боряна Гидикова, изпълнителен продуцент.

Точно 25 години след паметното футболно лято на България през 1994-а трима другари (Бойко, Орлин и Сашо) се завръщат вкъщи от всички краища на света, с цел да оказват помощ на различен собствен другар от детството да избави родната си къща. Алекс (Ники Илиев) би трябвало да убеди братовчеда си Бранимир (Башар Рахал) да не загърбва завета на дядо им (Стефан Данаилов), като събори фамилния им дом и построи на негово място съвременна бизнес постройка. Единственият метод е приятелите от детството да се обединят още веднъж и да победят професионалния тим на Бранимир в градския маратон. Задачата се оказва извънредно сложна, а поредност от безумни случки и трудности слага на тествания дългогодишното им другарство. Героите се завръщат към спомените за детските фантазии, първата обич, фамилните полезности и същинското другарство. И откриват, че без значение от измененията и дистанцията на времето някои неща остават същите.

Снимките продължиха повече от месец при започване на лятото, в по-голямата им част - в Пловдив. Над 500 статисти, служители на реда и спортисти се включиха в снимането на тридневен маратон в три дисциплини - колоездене, тичане и гребане. Някои от най-емблематичните за Пловдив места като Стария град, Капана и Гребната база са натурален фон. Екипът беше подсилен от хората в цялостен Пловдив, които отваряха домовете, ресторантчетата, магазините и офисите си, с цел да се включат с каквато помощ могат и да станат част от кинопродукцията.

Филмът на Ники Илиев е пояснение в обич към Пловдив и неговите хора, с поддръжката на общината, като част от програмата на фондация " Пловдив 2019 " ( " Пловдив - Европейска столица на културата 2019 " ). Лентата ще бъде пусната през октомври в кината у нас. Филмът се популяризира от bTV Studios.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР