По-лесно и по-полярно е да кажеш, че подкрепяш президента Радев,

...
По-лесно и по-полярно е да кажеш, че подкрепяш президента Радев,
Коментари Харесай

Калоян Велчев: Лесно привличаш електорат, ако кажеш, че подкрепяш Радев

По-лесно и по-полярно е да кажеш, че подкрепяш президента Радев, като по този метод да привлечеш електорат. Това съобщи политологът Калоян Велчев в предаването “Обективно” на Телевизия Евроком във връзка идните избори 2 в 1.

“Президентската борба наподобява предрешена и ще остане в сянката на парламентарните избори, тъй като цяла година вървим на избори, а не може да се образува ръководство, залогът става все по-голям”, добави той.

Въпреки това са вероятни изненади, посочи Велчев.

“Подкрепата за Радев е значима за партиите, които я изричат, а не толкоз за Румен Радев. За тях е значимо да се нареждат там и да печелят от това”, добави политологът.

Като огромен проблем той регистрира неналичието на претендент за президент, повдигнат от ГЕРБ:

“Те са главният конкурент на Радев и го припознаха като главен техен съперник. Би трябвало главен приоритет да им е неговото премахване, да търсят мощна персона и да я наложат, а времето тече. Допълнителен проблем е спекулацията с името на Петър Стоянов - той е един от най-успешните президенти. Оттук нататък, който и да предложиш, ще наподобява несериозно”.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР