По искания за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо

...
По искания за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките във Варна двама наркодилъри

По претенции за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на двама мъже, привлечени в качеството им на обвинени за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение и за разпространяване на такива, импортирани от Окръжна прокуратура – Варна, съдът дефинира " задържане под стража “ и за двамата, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

34-годишният Ц.Ц. е упрекнат за закононарушение по член 354а, алинея 1, изр. 1, прочие 4, алт. 1 и 2 от Наказателен кодекс, защото на 20 октомври 2022 година бил арестуван след разпространяване на 0,37 грама кокаин на клиент. В него били открити и конфискувани 88,56 грама марихуана и 5,085 грама кокаин, разпределени в разнообразни пакетчета.

При осъществените претърсвания и обиски, в 36-годишният Л.Л. били открити общо 42,75 грама марихуана, като той е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354а, алинея 1, изр. 1, прочие 4 от Наказателен кодекс.

Работата по доказване и документиране на осъществените закононарушения продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Варна. Двамата мъже бяха арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането им пред съда за установяване на мярка за неотклонение.

Определенията на Окръжния съд подлежат на обжалване пред Апелативен съд - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР