По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под

...
По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под
Коментари Харесай

Задържаха единия от мъжете, разбили монокъла в Бургас

По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под стража Станимир К., упрекнат в кражба на пари и движимост, ситуирани в телескоп, който е благосъстоятелност на Община Бургас

По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под стража Станимир К. Той е упрекнат за това, че на 07.08.2019 година в гр. Бургас, от телескоп благосъстоятелност на Община Бургас, при изискванията на рисков рецидив, в съучастничество със Стоян В. (вече с наложена марка за неотклонение „ задържане под стража “), действайки като причинител, посредством заличаване на бариера – строшаване на ключалката на железна кутия и посредством потребление на техническо средство, лишил непознати движими движимост – железна кутия на стойност 442 лв., ведно с парична сума от 302 лв., без единодушието на притежателя им и с желание незаконно да ги присвои.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Станимир К. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че Станимир К. може да се укрие или да извърши ново закононарушение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР