По искане на Районна прокуратура - Гълъбово, съдът определи мярка

...
По искане на Районна прокуратура - Гълъбово, съдът определи мярка
Коментари Харесай

До шест години затвор грозят двамата, блудствали с 12-годишно дете в Гълъбово

По искане на Районна прокуратура - Гълъбово, съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на две лица за полово посягане по отношение на малолетно момиче, оповестяват от Апелативна прокуратура - Пловдив.

По искане на Районна прокуратура-Гълъбово, съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на В.Ж., на 49 година, притеглен като обвинен за това, че в изискванията на продължавано закононарушение, за интервала от неустановена дата през 2017 година до 2.03 2019 година, в гр. Гълъбово, обл. Стара Загора, направил дейности за угаждане на полово предпочитание без съвкупление, във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст – момиче на 13 година, като действието е почнало, когато малолетната е била на 12 година – закононарушение по член 149 алинея 1 във вр. член 26 алинея 1 от Наказателния кодекс, и по отношение на Н.Т., на 51 година, притеглен като обвинен за това, че в изискванията на продължавано закононарушение, от неустановена дата през 2017 година до 2.03. 2019 година, в гр. Гълъбово, обл. Стара Загора, се съвкупил с лице, ненавършило 14-годишна възраст – момиче на 13 година, като първото действие е осъществено, когато малолетната е била на 12 година, като няма упражнена мощ и заплашване по отношение на нея – закононарушение по член 151 алинея 1 във вр. член 26 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Наказанието, което се планува от закона за действието, за което е притеглен като обвинен В.Ж. е от една до шест години “лишаване от независимост, а за действието, за което е притеглен като обвинен Н.Т., е от две до шест години „ отнемане от независимост “.

По делото се правят дейни процесуално-следствени дейности – разпити на очевидци, назначени са експертизи и други Определението на Районен съд-Гълъбово предстои на митинг и обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР