По искане на Окръжна прокуратура – Бургас съдът задържа под

...
По искане на Окръжна прокуратура – Бургас съдът задържа под
Коментари Харесай

Арестуваха 18-годишния Петър за жестоко убийство в Руенско

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас съдът задържа под стража 18-годишния Петър Л. Той е притеглен като обвинен за това, че на 08 октомври 2017 година, в с. Вресово, oбщ. Руен, на поляна, намираща се в ромската махала, наоколо до пътя за с. Череша, посредством нанасяне на удари в региона на главата с дървен прът, умъртвил 49-годишен мъж. Престъплението е осъществено с особена свирепост.

За това закононарушение законът е планувал наказване „ отнемане от независимост “ от 15 година до 20 година, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Представителят на държавното обвиняване бе безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Той стимулира тезата си с извънредно тежкото наказване, планувано в закона за това закононарушение, което би могло да предпостави опит за укриване от правораздаване от страна на обвинения, в случай че му бъде избрана друга мярка за неотклонение с изключение на „ задържане под стража “.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража Петър Л. Определението на Окръжен съд – Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР