По информация на британското издание "Дейли стар", нападението на полтъргайста

...
По информация на британското издание "Дейли стар", нападението на полтъргайста
Коментари Харесай

Призрак нападна служителка в хипермаркет посред бял ден ВИДЕО

По информация на английското издание "Дейли остарял ", нападението на полтъргайста против продавачката Елиз е станало през миналите дни в супермаркета Bourtreehill в шотландския град Ървин.

Подреждайки стоката, служителката в магазина в един миг желала да се опре с крайници си на стояща на пода пластмасова кутия, само че... някой незабележим реалокира кутията - и момичето пада.

Инцидентът е сниман от камера за видеонаблюдение, инсталирана в супермаркета. Скептици, изгледали даденото видео, настояват, че Елиз сама е бутнала кутията с крайник.
Но в този случай не е ясно, за какво момичето пада толкоз естествено, още повече - получава контузия, въпреки и с лека степен.


Също по този начин, чиновниците в дадения супермаркет настояват, че в магазина им фактически има фантом. Той дори си има име - Стейси.

По принцип този фантом е много благосклонен, по тази причина изобщо не е ясно, за какво той по този начин внезапно е постъпил неприятно с момичето.

Може би той не е харесал, че по време на работа служителката по едно и също време е флиртувала с мъж?

Самата Елиз е шокирана от случилото се, написа в. Daily Star. Първо, тя твърди, че не е докосвала с крайник кутията, тя се е била преместила сама.

Второ, момичето преди случая в действителност палаво е разговаряло с мъж в магазина, като тогава е почувствала прочут студ към врата си, а по-късно тръпки побили гърба ѝ. Секунди по-късно се случил и случаят.

Сега Елиз върви изплашена из магазина, непрекъснато се ослушва и следи за своите чувства. Но може ли тя да надхитри полтъргайста?

Специалистите са уверени, че това е неефикасно, от него даже не може да се избяга, даже в различен магазин.

Ако призракът изиска, той ще ви откри на всички места.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР