По-голямо невинаги означава по-хубаво. Такъв е случаят с много жени,

...
По-голямо невинаги означава по-хубаво. Такъв е случаят с много жени,
Коментари Харесай

6 неща, за които жените с голям бюст завиждат на останалите

По-голямо не всеки път значи по-хубаво. Такъв е казусът с доста дами, които са с огромни естествени гърди, които търсят помощта естетичните хирурзи всяка година за процедури по понижаване на бюста. Желаейки повече комфорт и изящен тип, тези дами са по-щастливи да изберат интервенция за понижаване на бюста по разнообразни аргументи.

По-долу са изброени 5 минуса на огромните естествени гърди, които ще ви дават непредвидена тематика за размисъл, в случай че в миналото ви е минало през мозъка да завиждате на дамите с огромен бюст.

1. Гравитацията не е ваш другар
 Домашни предписания за стегнат бюст Домашни предписания за стегнат бюст
Всяка жена желае да има гърди в добра форма през целия си живот. За страдание в множеството случаи това не е допустимо. Отпускането на гърди...

Ако имате огромни естествени гърди, тогава гравитацията несъмнено не е ваш другар. Колкото по-големи са гърдите ви, толкоз по-тежки са и толкоз са по-податливи на провисване. Много дами избират центровете по пластична хирургия за процедура за понижаване или за покачване на бюста, тъй че гърдите им да не увиснат до нежелано равнище.

2. Известно е, че огромните гърди са причина за болки във врата и гърба

Докато някои дами с дребен бюст желаят уголемяването му, с цел да имат са по-впечатляващи, други, които имат естествено огромни гърди, постоянно желаят процедура за понижаване на бюста, с цел да облекчат болката, която изпитват вследствие на огромния им размер. Жените, които имат неловко огромни гърди, постоянно изпитват болки във врата и гърба, които не могат да бъдат понижени посредством физическа терапия или болкоуспокояващи. Често лекарството за тези дами е да се извърнат към естетически хирург, с цел да понижат размера на бюста си и по този начин да облекчат болката.

3. Много дами с огромен натурален бюст търпят дълбоки вдлъбнатини на каишките на сутиен на раменете си

Колкото по-големи и по-тежки са гърдите ви, толкоз по-голям напън оказват върху презрамките на сутиена. Чрез интервенция за понижаване на бюста размерът и тежестта на гърдите ви могат да бъдат понижени, като по този метод се отстрани напрежението върху презрамките на сутиена и болката, породена от врязването им.
 6 облекла, които наложително би трябвало да има всяка жена с огромен бюст 6 облекла, които наложително би трябвало да има всяка жена с огромен бюст
Приятелките ви с дребен бюст извъртат очи всякога, когато започнете да се оплаквате от обилния си бюст ( " Да, би трябвало да е супер мъчно д...

4. Големите асиметрични гърди могат да бъдат по-забележими

Всички дами се раждат в известна степен на асиметрия на гърдите. Ако гърдите ви са огромни обаче, тази разлика в размера може да стане все по-забележима от облеклата и банските костюми.

5. Жените с огромен бюст постоянно получават парене и обриви в гънките на гърдите

Друг минус на огромните естествени гърди е, че те улавят влагата, причинявайки търкане и обриви в гънките си. Това е доста неловко, мъчително прекарване за дамите с огромен бюст. За да спрат появяването на търкане и обриви, доста дами избират понижаване на гърдите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР