По-големият брой пътници би могъл да бъде причина за катастрофата

...
По-големият брой пътници би могъл да бъде причина за катастрофата
Коментари Харесай

Претоварване е вероятната причина за самолетната катастрофа в Русия, най-малко седем души са оцелели

По-големият брой пасажери би могъл да бъде причина за злополуката на самолета " Лет " L-410 в Татарстан, оповестиха за ТАСС от авиационните служби, написа " Фокус ".

" На борда имаше повече пасажери, в сравнение с се планува в експлоатационните условия. Това може да докара до претоварване, което може да аргументи рухване на самолета ", сподели събеседникът на организацията.

Разглеждат се и версии за нередовност на самолета и неточности на екипажа. Източникът на организацията посочи, че след рухването не е последвал пожар. Предната част на самолета е разрушена изцяло, фюзелажът и крилата са смачкани, опашката е съвсем невредима.

Министерството на изключителните обстановки заяви по-рано, че в 09:23 часа московско време (съвпада с българското) са получили известие за случай с лекомоторен аероплан в региона на Мензелинск в съветската самостоятелна република Татарстан. На борда му е имало 23 души (при оптимално позволен брой - 19! ), 21 от тях са парашутисти. Спасителите са съумели да извадят седем оживели от самолета. Според Министерството на изключителните обстановки ориста на останалите 16 е незнайна.
свързани новини1388преди 28 минути
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР