По думите ѝ ако всичко мине добре и има правителство,

...
По думите ѝ ако всичко мине добре и има правителство,
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова провидя ДПС в коалицията за ротацията

По думите ѝ в случай че всичко мине добре и има държавно управление, Движение за права и свободи има шанса да излезе с декларация, с която да разгласи какво поддържа и за какво поддържа държавното управление, разяснява Бъчварова.

 

„ Само преди месец изглеждаше безпроблемна ротацията и че ще мине леко, само че към този момент не е ясно какво може да се случи “, разяснява тя. 

 

По думите ѝ би трябвало да има повече време за разискване на съдружното съглашение. По-добре е да има държавно управление, тъй като външнополитическите цели се споделят от сътрудниците в ръководството, уточни Бъчварова. 

 

Иначе всъщност Бъчварова не чака огромни изненади в съдружното съглашение, което ще предложи ГЕРБ-СДС. Не може да съществува политическо образувание, без да се търси мнението на гласоподавателите на партиите, тъй като напрежението може да срути цялата структура, посочи Румяна Бъчварова.

„ Важно е към какво ще се обединят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ “, уточни Бъчварова, съгласно която Мария Габриел е добър външен министър.

 

Тя счита, че ще има и вторично договаряне кой ще държи болшинството за попълването на регулаторите. Отговорността може да бъде взаимна сред партиите, в случай че кандидатурата е задоволително взаимна, сподели още Румяна Бъчварова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР