По думите на военния експерт Москва по-скоро е бил ударен

...
По думите на военния експерт Москва по-скоро е бил ударен
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Може да зачеркнем руски десант към Одеса след потопяването на флагмана ”Москва”

По думите на военния специалист " Москва " по-скоро е бил ударен от украински ракети без да изключва гърмежи и на самия транспортен съд.

Тагарев разяснява и драмата с българските моряци от " Царевна: " Най-важното е, че тези български жители са на по-сигурна земя, колкото може да бъде терен, където се водят бойни дейности ", това заяв той във връзка евакуацията на българските моряци от кораба " Царевна ".

Още февруари месец Русия събра доста мощна морска формация в Черно море, в това число шест десантни кораба. Така Русия си обезпечи мощен надзор върху Азовско и Черно море, тъй че тези кораби бяха блокирани още оттогава, акцентира той.

Те са били заложници на съветската страна, а в този момент към този момент тя разреши те да могат да изоставен този район, което е обикновено, тъй като тези хора не са били обект на военните дейности. Тяхното задържане би било доста огромен интернационален проблем. Възможно е да окажем признателност от човешка позиция, само че в случай че нещо им е дадено - няма защо да сме признателни, добави Тагарев.

Според него украински моряци не са напуснали кораба, с цел да не попаднат в съветски ръце, а обвързване на капитана на плавателния съд е да остане на него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР