По думите на лекарите, бебето Джаксън Емет Бюъл (Jaxon Emmett

...
По думите на лекарите, бебето Джаксън Емет Бюъл (Jaxon Emmett
Коментари Харесай

Бебе, родило се с половин череп, удивило родителите си, научавайки се да говори

По думите на лекарите, бебето Джаксън Емет Бюъл (Jaxon Emmett Buell) трябвало да живее единствено няколко дни. Просто момчето се родило с необичаен тип микро хидраненцефалия – особеност в развиването, при която липсва част от озъка и черепа. Но новороденото не оправдало упованията на лекарите и оживяло.

Скоро по-късно дребният Джаксън съумял да направи невъзможното и станал източник на ентусиазъм за доста хора в Съединени американски щати. На едно от последните си оповестени видеа той споделя „ Здравейте! “ на многочислените си фенове!

Новината за невероятното му достижение мигновено се разнесла из целия свят. Самите родители коментирали видеото по този начин:

„ Не можете да видите нашите шокирани и щастливи лица от тази страна на камерата, само че се гордеем доста с това, синът ни се научи да приказва! “

Лекарите предупреждавали родителите на момчето, Брендън и Британи, че той в никакъв случай няма да приказва, вижда или чува, само че този хлапак удивил даже експертите!

След първия рожден ден на Джаксън татко му написал следното: „ Това е знамение, че моят наследник към момента е с нас! Той е толкоз мощен, както и преди, зависи единствено от захранващите тръби “.

View this post on Instagram

【能活着已是奇蹟】 無腦畸形BB兩歲生日了

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР