По думите му всички ще носят отговорност за внесените предложения

...
По думите му всички ще носят отговорност за внесените предложения
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Формално г-н Денков държи волана, а ГЕРБ пътната карта

По думите му всички ще носят отговорност за импортираните оферти за промени в Конституцията

" Формално господин Денков държи кормилото, ГЕРБ държи пътната карта, постоянно спорим с лидера дали би трябвало да се завие наляво или надясно. Контролът върху кормилото не е пряк, минава през диалога с лидер. Пътят, по който е хванала България, е верният ", съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС.

По думите му е несъмнено, че тази структура е странна.

" Тя е без аналог в новата политическа история. Може би ще остане в бъдещето като некоалицията. Има несъгласия, разногласия. По отношение на огромните неща - те се случват. Ключовият въпрос е механизмът за взимане на решения, той не е формализиран до дъно и не постоянно следва повсеместен логаритъм ", добави Томислав Дончев.

Той разясни, че би трябвало да се създаде логаритъм при взимането на решенията.

" Ако бъде направен подобен, до финала, уповавам се да е след 4 години, той ще бъде доработван. Каквито и взаимни отстъпки да коства и вътрешнопартийни неволи да носи този формат като ръководеща настройка е по-добра по отношение на всички останали други възможности ", разяснява Томислав Дончев.

Според него всички ще носят отговорност за импортираните оферти за промени в Конституцията.

" Това е въпрос на диалози в комисии, в пленарната зала. По отношение на националния празник се получи непотребна поляризация, което беше безусловно непотребна. Не можем да съпоставяме и да конкурираме от едната страна Васил Левски и Ботев, от другата страна Кирил и Методий, неуместно е. Изходът е - кой е споделил, че би трябвало да имаме единствено един народен празник, може да са повече, и двете дати са безспорни. Основание за несъгласие и конкуриране няма ", сподели още Томислав Дончев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР