По думите му приказките, че правителството е само на два

...
По думите му приказките, че правителството е само на два
Коментари Харесай

Александър Сиди: С две стъпки властта можеше да свали цените на тока

По думите му приказките, че държавното управление е единствено на два месеца, са несериозниЕнергетиката се ръководи неспособно, безапелационен е политикът от Вътрешна македонска революционна организация
Правителството можеше бързо и елементарно да забрани износа на ток на открито от 3 до 6 месеца и да спрат заплащанията на зелените такси за ТЕЦ-овете по споразуменията за климата, с цел да смъкват цените на тока за бита и бизнеса в България. И по този начин ще се намали и внезапният скок на цените и инфлацията.

Това съобщи за „ Офанзива “ по съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

По думите му приказките, че държавното управление е единствено на два месеца са несериозни, доста от членовете му са във властта от година. За него те неспособно ръководят енергетиката. Единственото, което вършат, е да слушат какво им споделят господарите от Брюксел или Вашингтон, което е безспорна неточност.

Според него няма нищо необичайно в към младежите от ДСБ да се причислят към тях. Това е предложение към едни хора, отвратени от метода, по който ръководи една „ демократична “ партия. Така те могат да дойдат при нас и да видят по какъв начин се работи в друга младежка конструкция.

Сиди счита, че демонстрира единствено, че обществото е лицемерно и търси под вола теле.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР