По думите му преди 3 месеца БСП са казали, че

...
По думите му преди 3 месеца БСП са казали, че
Коментари Харесай

Мазало В Ефира На Бтв Преди Малко, Хекимян Не Успя Да Уварди Положението! Изсипаха Доказателствата, Паника В Бсп! Нинова И Йончева Са

По думите му преди 3 месеца Българска социалистическа партия са споделили, че ще вкарат избор на съмнение. След 3 месеца чак измислиха претекстове. „ Те спукаха гума и по тематиката с отчета на ДАНС за недостатъци в акцизната осведомителна система на Агенция „ Митници “ (БАЦИС).

Има 4 установени проблеми, 3 от тях са отстранени, по един се работи. След като са отстранени проблемите от Българска социалистическа партия споделят има един отчет с проблеми “, разяснява още Добрев. Той още веднъж зададе въпроси на Елена Йончева, по отношение на компроматната война, която двамата водят. „ Миналата седмица отхвърлих всяко едно изказване на Йончева. Вчера като издиша Българска социалистическа партия с причини, излезе Йончева и стартира отново да приказва лъжите си и аз тогава не устоях и излязох и й зададох няколко въпроса “, сподели той.

„ Аз зададох няколко въпроса, Йончева отговори с не, не, не и не. Но аз считам, че трябваше да отговори с „ да “, сподели още Добрев. Той посочи, че алената депутатка има връзки с офшорна компания, която участва в отчетите за източване на КТБ. " По тематиката за офшорките, за която тя приказва първо би трябвало да каже за какво нейната компания има дого за съдружничество с офшорна компания ", разяснява националният представител от ГЕРБ. Добрев сподели и документи, с цел да поддържа думите си.

„ За еднакъв дял Йончева дава 5 000 лв., офшорката 315 хиляди лева Според отчетите на „ Аликс партнърс “, които направиха одита на КТБ точно тази компания дължи пари на банката.. „ Инвестмънт проджектс “ е куха компания и канал за финансиране “, посочи още Добрев. Той задочно попита Йончева и дали по времето на кабинета „ Станишев “ в интервала 2004-2009 година е получила финансиране от компании с държавно присъединяване. " В интервала 2004-2009 година, когато министър председател на България е Сергей Станишев, Елена Йончева получила ли е близо 700 хиляди лв. ", попита още депутатът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР