По думите му към момента се правят обходи и гасенето

...
По думите му към момента се правят обходи и гасенето
Коментари Харесай

Пожарът в района на средецкото село Кубадин е ликвидиран frognews.bg

По думите му все още се вършат обходи и гасенето продължава. 

 

" Тъй като има вятър даже и сутринта и има заплаха при този вятър да има обновяване на пожара. Ще работят пет екипа през днешния ден на пожарната тук, на място. При усложняване на ситуацията в резултат напразно, в случай че се получи такова, спомагателни екипи ще бъдат изпратени. Хеликоптерите се отдръпнаха. Няма да има потребност от хеликоптери нито на този пожар - на Кубадин, нито на другия пожар сред Горно и Долно Ябълково. Там обстановката през нощта беше също много сериозна и сложна. В 6.30 сутринта обявихме, че пожарът е премахнат. Там също остават четири екипа на място ", уточни Николаев. 

 

Предстои да бъде осъществено замерване на наранена повърхност. По първична информация за региона на Кубадин става въпрос за над 5000 декара. 

 

Свидетели са споделили, че в региона е имало бежанци и това е една от хипотетичните аргументи за възникването на пожара. Заловени са няколко души, добави шефът на бургаската пожарна.

 

Общо 174 пожара са премахнати в страната за последното денонощие, оповестиха на уеб страницата си от Главната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". При 32 са нанесени директни материални вреди.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР