По думите му изнудването е станало в края на миналата

...
По думите му изнудването е станало в края на миналата
Коментари Харесай

Шефът на легия “Антимафия”: 10 млн. лева подкуп е поискал олигарх и човек от властта от бивша фирма на ГКПП “Кап. Андреево”

По думите му изнудването е станало в края на предходната година и точно това е била повода въпросното сдружение да се откаже от бизнеса и да остави активността на различен. Няколко месеца по-късно, по думите му, въпросният олигарх стартира да рекетира и актуалната “Евролаб 2011”. Потвърждение за това са изказванията на шефа на лабораторията Васил Димитров, че е бил освен насилван да трансферира бизнеса си, само че и заплашван, че юмрукът на страната ще се стовари върху него.

В момента БАБХ, която от 20 май прави лабораторните проучвания за пестициди, е задължила инспектори да товарят и разтоварват тировете. “Държавните чиновници, които сега са “преквалифицирани” на хамали, пренаемат служащи, на които им заплащат, с цел да товарят. Става въпрос за хора, главно от ромски етнос”, посочи Здравков.

Трафикът от камиони на българска територия е омекотен, само че от турска страна той си остава същия. Гранични чиновници описват пред Фрог, по какъв начин с цел да показват, че от БАБХ се оправят с хаоса с транспортни средства, камионите сега единствено се отварят и затварят за броени минути, без да минават нужния фитосанитарен надзор.

Темата с неволите на транспортните компании на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Кап. Андреево” влезе и в централните вести на турската телевизия.

Григоров даде обещание до ден-два да направи нови скандални разкрития, подплатени с документи за това по какъв начин БАБХ работи сега, както и по какъв начин ръководещите си заравят главата по отношение на контрабандата и трафика на дрога през Свиленград.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР