По-добре късно, отколкото никога! Така отговори Любо Ганев на въпроса

...
По-добре късно, отколкото никога! Така отговори Любо Ганев на въпроса
Коментари Харесай

Любо Ганев: По-добре късно, отколкото никога!

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай! Така отговори Любо Ганев на въпроса не е ли просрочен Инициативният комитет с желанието си да се бори за промени в ръководството на българския волейбол. По рано-днес беше издигната кандидатурата на именития волейболист за президент на родната федерация - пост, заемат в последните 18 години от инж. Данчо Лазаров.
 Пресконференция за издигането на президент на българския волейбол @@@

" Може би до момента не се бяха случвали неща, които да катализират процеса. След всичко, което стана в последните няколко месеца обаче не можеше да се чака повече ", продължи Ганев пред Новспорт.

" Не че не бяхме узрели за смяната. Когато при мен пристигнаха хората от Инициативния комитет преди към две седмици, аз им споделих, че не съм мислил в тази тенденция. Управителният съвет беше дал своя вот чак през април 2024 година да има изборно заседание. Когато виждаш, че твоите сътрудници не са подготвени за смяна, няма смисъл да насилваш нещата. Никой няма упоритостта да води тим, който не желае да бъде воден. Но внезапно всичко, което се трупаше през последните години избухна за негативно време. Над 50 клуба застанаха намерено зад нас. С имената и подписите си. Това значи, че в действителност в този момент е пристигнал моментът и не би трябвало да отстъпваме! ", изясни някогашният национал.

" Нашата цел е да улесним работата на клубовете и да може да бъде волейболът по-популярен и по-успешен спорт ", безапелационен е той.

" Мога да работя с безусловно всеки, който мисли за положителното на българския волейбол. Нямам проблеми, потвърдил съм го. Ще се веселя, в случай че членовете на Инициативния комитет влязат в новия Управителен съвет, защото това са хората, които предизвикаха тази смяна. Още един път споделям, няма проблем да работя с всеки. Дори и с тези, които в този момент са във федерацията. Стига да гледаме в една и съща посока. Дори и методите да стигнем до нея да са разнообразни, това няма значение за мен ", разяснява Любо.
 Пресконференция за издигането на президент на българския волейбол @@@

Ганев разкри детайлности и за разрива в връзките му с сегашния президент инж. Данчо Лазаров.
 Пресконференция за издигането на президент на българския волейбол @@@

" Всичко стартира по време на Световното състезание. Тогава му говореха против мен. Как съм желал да отстранявам всички, да го прецакам. Това са неща, които аз не мога да си ги помисля, пък камо ли да ги направя. Оттам потеглиха нещата и бях изолиран от ежедневната активност на федерацията ", приключи именитият волейболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР