По-добре късно, отколкото никога: БДЖ обяви, че започва поетапно да

...
По-добре късно, отколкото никога: БДЖ обяви, че започва поетапно да
Коментари Харесай

След позорните снимки - БДЖ поръча нови седалки за машинистите

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай: БДЖ разгласи, че стартира поетапно да сменя седалките на машинистите. Новината идва, откакто в мрежата и в медиите бяха разпространени кадри на извънредно мизерните условия на труд на хората от специалността.

На уеб страницата на компанията бе оповестена и фотография на нова седалка с цикламена плюшена дамаска. До момента такива са били инсталирани в 26 локомотива. Поръчани са и 40 нови стола за помощник-машинистите, а до две седмици се чака да бъдат направени общо 120 броя за тях плюс нови 70 за машинистите.

Оборудването на локомотивите с нови седалки е част от програмата за възстановяване на изискванията на труд, която мениджърския екип на националния железопътен транспортьор извършва, допълват от " БДЖ - пътнически транспорти " ЕООД.

Компанията оповестява, че през последните години е ремонтирала 16 здания в цялата страна, от които стаи за отмора, общи пространства и ремонтни халета. През 2018 година са планувани поправки на още 8 здания, като до края на годината ще бъде сменено вътрешното обзавеждане на всички стаи за отмора.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР