По данни на Евростат, през февруари 2020 г. безработицата в

...
По данни на Евростат, през февруари 2020 г. безработицата в
Коментари Харесай

Илиан Тодоров: Мая Манолова е Нулевият пациент

По данни на Евростат, през февруари 2020 година безработицата в България е по-ниска от безработицата в Австрия, Естония, Ирландия, Дания, Белгия, Словакия, Люксембург, Кипър, Хърватска, Латвия, Португалия, Финландия, Литва, Швеция. Към същата дата безработицата в страната ни е 4,1%, а във Франция – 8,1%, в Италия – 9,7%, Испания – 13,6%, написа novini.bg. В Гърция безработица е 16,3%-четири пъти по-висока в сравнение с в България.

Защо в последното си телевизионно присъединяване в националната телевизия Мая Манолова някак си не помни да показа тези обстоятелства с нас? Защо пропусна да изкаже истината, че преди пика на COVID-19 българското държавно управление се е спрявало доста по-добре от позиция на безработицата по отношение на страни като Франция, Италия, Испания и десетки други европейски стопански системи? Вместо това избра да ни плаши, че след епидемията от ковид ни очаквала зараза от безработица. Това разяснява регионалният шеф на София Илиан Тодоров, оповестяват от пресцентъра на управата.

Безспорно, по време на пандемията безработицата се усилва освен в страната ни, само че и във всички останали страни. Манолова обаче преглежда страната ни като някакъв обособен от света остров. Все още никой не може да каже с акуратност какви ще са провалите върху стопанските системи в Европа, само че Манолова към този момент започва акцията си за операция на хората, които в бъдеще щяли да останат без работа и приходи и компаниите, които ще банкрутират. Стартира офанзива против държавното управление и институциите, които потвърдено до този миг се оправят най-добре в Европа във връзка с болестта. Нещо, което Манолова също не помни да спомене от ефира на Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР