По Черноморието в сутрешните часове все още на отделни места

...
По Черноморието в сутрешните часове все още на отделни места
Коментари Харесай

Слаб дъжд днес във Варна, очаква се северен вятър

По Черноморието в утринните часове към момента на обособени места ще е със слаб дъжд от дъжд, само че след обяд облачността ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан до мощен вятър от север. Максималните температури ще са от 2° в северните региони, до 5° в южните. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще бъде 4 бала, в заливите – 3 бала.

В утринните часове валежите от дъжд в страната ще спрат. Вятърът ще е до сдържан - в Източна България ще се ориентира от север-североизток, в Западна ще остане от северозапад. Преобладаващите минимални температури ще са сред минус 4° и 1°. През деня облачността от запад ще продължи да се раздира и понижава и към обяд над доста региони ще е най-вече слънчево. Вятърът в съвсем цялата страна ще се ориентира от север-североизток и с него дневните температури едва ще се понижат; оптималните ще са най-вече от 2° до 7°.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и денем още малко ще се увеличи.

Над планините до сутринта на обособени места към момента ще превалява слаб сняг. От запад облачността ще продължи да се раздира и понижава, най-късно над източните региони и ще доминира слънчево време. Вятърът ще е сдържан до мощен от север-североизток и с него температурите едва ще се намалят. Максималната на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра – към минус 5°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР