По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни. Това бе

...
По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни. Това бе
Коментари Харесай

По морето пълно със софийски коли

По Черноморието има повече софийски коли в сравнение с локални. Това бе една от аргументите да се вземе тежкото решението за затваряне на столицата. Това заяви ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски на постоянния утринен брифинг. Той не отхвърли информациите, че Банско още веднъж се цялостни с туристи, в това число задгранични. Сигналите, които получавате вие, ги получаваме и ние, сподели генералът в отговор на журналистически въпрос.

ВИЖ ОЩЕ: Ловят тарикати по декларациите за излизане от София

Изключително тежък спор водехме и в щаба и на политическо равнище, сподели ген. Мутафчийски за решението София да се сложи под ключ. Разчитахме на вербални послания, само че те очевидно не се чуват. Винаги сме казвали, че се опитваме да беседваме със съзнателни хора. Сигурно 99,9 % от жителите осъзнават какво се случва и спомагат със своето държание. Но една дребна част водят нещата към неуспех, безапелационен бе ген. Венцислав Мутафчийски.

ВИЖ ОЩЕ: Кой може да влиза и излиза от София

42-ма са новозаразените с ковид за денонощието. Епидемията лиши още три живота у нас и по този начин жертвите на болестта към този момент станаха 40. Общо са 825 случаите с ковид в България. Има две инфектирани деца под 14 години от Паничерево, които са настанени в Стара Загора в болница.

ВИЖ ОЩЕ:Затварят София

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР