По буквата на закона Юлиан Вергов може да лежи в

...
По буквата на закона Юлиан Вергов може да лежи в
Коментари Харесай

Юлиан Вергов: Диана ме блъскаше и псуваше, поставих я на място! Актьорът горд, че се защитил от „лудата” си колежка


По буквата на закона Юлиан Вергов може да лежи в пандиза от 2 до 5 години поради побоя, който нанесе на своята колежка и тогавашна държанка Диана Димитрова.

Актьорът обаче най-вероятно ще се размине единствено с условна присъда, тъй като е с чисто престъпно минало. Той има своя версия за случилото се и тя е обвързвана със самоотбрана.

Вергов и юристът му са дали показания пред съда, в които се твърди, че артистът се е защитавал. Димитрова му се нахвърлила от вратата, блъскала го и го псувала, след което той я пребил.

Благодарение на тази преживелица Юлиан се опомнил и осъзнал какъв брой неприятен човек е любовницата му и че не е добре душевен. Още повече че седмици наред тя опитвала да манипулира щерка му Алена, с цел да го раздели с жена му.

Диана е показала пред Столична дирекция на вътрешните работи над 15 индивида като очевидци на побоя, само че тя сама стартира да се оплита в лъжите си. Първоначално твърдеше, че Вергов я пребил пред всички. Сега пък „ смени плочата ” и твърди, че я ступал в гримьорната, а откакто излязла, всички видели, че е пребита.

По думите й продуцентът на „ Откраднат живот ” Евтим Милошев й е оказал душевен напън да не подава молба против Юлиан още преди 5 години. Той я бил изманипулирал, че това ще съсипе кариерата й.

Всъщност обаче Диана Димитрова сама си унищожава кариерата сега. Жалките й опити да си прави реклама с този побой станаха ясни на съвсем всички и вместо да наподобява као жертва, актрисата постоянно бива хулена из обществените мрежи.

Причината за противоположната реакция на хората е, че Диана даде публичност на случая след цели 5 години, и то в миг, в който е закъсала за функции и всички я бяха не запомнили. Това не се харесва на огромна част от обществото, което не намира нейното държание за морално, защото е била държанка на женен мъж, манипулирала е щерка му и 5 години по-късно се пробва да извлече дивиденти от това.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР