По БНР няма да бъде излъчено интервюто с руската посланичка

...
По БНР няма да бъде излъчено интервюто с руската посланичка
Коментари Харесай

Петър Волгин убеден, че Пеевски го цензурира

По БНР няма да бъде излъчено изявлението с съветската посланичка у нас Елеонора Митрофанова, както бе планувано за през днешния ден. Това стана ясно от фейсбук обява на радиоводещия Петър Волгин.

Програмният съвет на Българското национално радио е забранил излъчването.

След издание на програмата за събота на " Политически неточно " с името на Елеонора Митрофанова последва мощна социална реакция. Такава пристигна и с позиция на украинското посолство у нас.

От БНР потвърдиха, че изявлението е било записано през вчерашния ден, петък, и няма да бъде предавано онлайн. Това е направено заради опасения от митинги и демонстрации.

Според радиоводещия обаче не личността и ролята на Митрофанова и страната, която съставлява тя, е водеща в решението за събаряне от ефир на изявлението. Според него намесата на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски е решителен и водещ фактор за това.

" Делян Пеевски възрази против присъединяване на дипломат Елеонора Митрофанова по Националното радио. Програмният съвет на БНР забрани излъчването на изявлението с нея. Казаха ръководителите, че сред двете неща нямало връзка. Вие по какъв начин мислите? ", написа Волгин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР